Aroma touch technique

oil, healthy, medicine

Aroma Touch

Forkæl dig selv og bestil en tid til din egen nydelse.

En aromaterapi med duftende Doterra olier der blidt arbejdes ind i kroppen. De duftende olier stimulerer dine sanser, samtidig med at din krop slapper af.

Pris: 500,00 for 60 min. 
Din tilmelding er gyldig, når du har modtaget en bekræftelse. 
Undervisning foregår Smallesund 101, Rønne

Betaling via bank overførsel: Danske Bank, reg. nr. 3409 kt. nr. 13081735

behandler: Tatjana Bay
Tilmelding via nedenstående link

AromaTouch Technique er en dejlig dybdegående wellness-behandling. Behandlingen er sammensat af en blid berøringsteknik og de 8 forskellige doTerra olieblandinger af Dr. David K. Hill D.C.

Teknikken udføres på ryggen, op ad rygsøjlen, på ørerne og under fødderne, som har zoner ud til hele din krop. Olierne påføres én ad gangen igennem hele behandlingen, så de både optages igennem din hud og dine celler, og ved duften igennem næsen.

Aroma Touch behandlingen giver ro, afspænding og er stres reducerende, både i forhold til den blide berøringsteknik, men også fordi de essentielle doTerra olier har en healende effekt i sig selv. Doterra er latinsk og betyder “gaven fra jorden”. Planterne dyrkes og høstes hvor de naturligt vokser i lokale samfund rundt omkring i verden og kvalitets kravet er, at de er 100% rene, fri for pesticider og tungmetals rester. De virker terapeutisk når de via duft nerver fra næse til det limbiske system i hjernen, som under et minut påvirkes og aktiveres, når du dufter til en ren olie. I det limbiske system er bl.a. centeret amygdala – det vi også kalder hjernens alarm central, når vi f.eks. snakker stres. Det er det center, der aktiveres både ved akut og langvarig stres – og derved via oliernes duft bliver hjulpet til stres reduktion.

Aroma touch technique

De 8 olier er delt op, så de støtter op om kroppen på 4 måder.

1. Balance “grounding blend” og Lavendel starter med at give en følelse af velvære og ro. De sænker stressniveauet og hjælper med at overvinde evt. angst. De styrker følelsen af at være elsket.

2. Tea Tree og On Guard “protective blend” styrker hele dit immunforsvar, så det får et boost til at beskytte din krop. De hjælper dig med at forstærke dine indre energier og genskaber din balance.

3. AromaTouch “massage blend” og Deep Blue “soothing blend” støtter den inflammatoriske respons til at bekæmpe f.eks. bakterier og virus i kroppen. De hjælper med at udrense i kroppen, samtidig med at AromaTouch olien giver en afslappende og beroligende effekt.

4. Peppermint og Wild Orange støtter i at opretholde din homøostase, så der er bedre balance i dit nervesystem og din hormonbalance. De er styrkende, revitaliserende og giver ny energi til kroppen.

Teknikken udføres på ryggen, op ad rygsøjlen, på ørerne og under fødderne, som har zoner ud til hele din krop.