Healing

Tatjana Bay

Healer og energiformidler

Intuitiv Healing

Kan hjælpe din krop til større ro, mindre stress og mindske fysiske udfordringer.

Pris: 500,00 for 60 min.
Din tilmelding er gyldig, når du har modtaget en bekræftelse.
Undervisning foregår Smallesund 101, Rønne

Betaling via bank overførsel: Danske Bank, reg. nr. 3409 kt. nr. 13081735

Behandler: Tatjana Bay
Tilmelding via nedenstående link

“Healing er i min sandhed, universets vibration af ubetinget kærlighed og min overbevisning er at alt er energi”.

Ordet healing er engelsk og betyder helende eller at hele. Healing bygger på den opfattelse, at der i og omkring kroppen cirkulerer en energi, ofte kaldet livsenergi. Sygdom og lidelser ses som et udtryk for, at der er blokeringer og ubalance i livsenergien. I healingen forsøger man at genskabe balance i kroppens energi, ved at opløse blokeringer og skabe harmoni. På den måde styrkes kroppens evne til at helbrede sig selv.   

Jeg arbejder ud fra den overbevisning at alt er energi og gennem healing aktiveres din selvhealingsproces. Universets livsenergi, der er iboende i dig og i alt omkring dig, kan jeg støtte dig i at holde en tilgang til, så din indre vibration og energi får ekstra styrke og bliver balanceret til på maksimal måde at afbalancere og heale evt. ubalancer i din krop, psyke og energi. 

Jeg healer som udgangspunkt intuitivt. Jeg lægger mine hænder de steder på din krop, hvor dit “system” fortæller mig det skal være. Jeg healer også gennem lyd, der kommer til mig. 

Jeg er uddannet Reiki healer, Original Feeling Touch behandler og Intuitiv Hjertehealer.

De fleste oplever i behandlingen at mærke energien arbejde, som kulde, varme, pop´up smerter, afspænding, sitren, ro, grineture, grædeture. Nogen fornemmer ikke noget, det er ikke det samme som at intet sker -alle reaktioner er “rigtige”. 

Har du brug for og lyst til at hjælpe dig selv med omsorg af vibration af ubetinget kærlighed i en hverdag, der er fyldt med hvad livet indebærer og bringer, så vil jeg med respekt og taknemmelighed gerne støtte dig heri.

Book en tid eller kontakt mig gerne for en snak 60206010 – Weekend tider er også muligt. Knus og kærlighed Tatjana