Hvad siger vores kunder

Vi skaber livsglæde og varme, med WuJi Gong, Aroma Touch og Groove der hvor du  har behov.

Vores deltagere om Groove

Det helt særlige ved at danse med Tatjana er, at det er så tydeligt, at du netop kan gøre, som du vil. Intet er forkert. Der er plads til alle. Jeg er nogle gange kommet til Groove og været monster træt efter en laaaang arbejdsdag - måske også lidt ked af det… og vupti, så går vi igang og glæden ved at bevæge sig, fjerner alt skidt i kroppen
ai generated, woman, fire-8470612.jpg
Adam Sendler
Marianne
Tatjana smittende energi, danseglæde, gør det til en dejlig positiv oplevelse at Groove. Jeg har oplevet at gå derfra med mere og bedre energi, Man går simpelthen glad og afslappet hjem og glæder sig til næste gang. Generelt virker det som om Tatjana bidrager til at vække slumrende kroppe. Det er i hvert fald sket for mig.
zumba, marathon, sport-4333580.jpg
Mila Kunis
Elise
I starten var det lidt grænseover-skridende at danse med andre. Det er meget ulig den form for motion jeg har dyrket i mit liv. Men det særlige ved Tatjanas Groove er, at hendes opmuntring, omsorg, smil og ikke mindst lette tilgang og professionalisme gør, at det hurtigt føles naturligt at bevæge sig til musik. Alle kan være med.
silhouette, girl, blue-106418.jpg
Mike Sendler
Iben

yab.dk støtter indsamling til Danske Hospitalsklovne

Danske hospitalsklovne spreder glæde blandt sygdomramte børn. Du kan også hjælpe med at støtte de Danske Hospitalsklovne.

Groove på STU

Tatjana var på besøg for at lave Groove med vores elever. Det var en udsøgt fornøjelse, hun forstod at ramme vores elever både på sværhedsgrad og referenceramme. Vi kiggede både efter soldater og slog med lyssværd og kastede med kugler. Når vi gik fra timen var der både sved og et grin på læben

Personalet på STU - Bornholm (Særligt tilrettelagt ungdomsuddannelse)